Verdens kanskje minste og mest spesialiserte digitale kommunikasjonbyrå

Om Resonate


Vi i Resonate har en pedagogisk og konkret tilnærming til digital kommunikasjon og sosiale media. Ingvild grunnla byrået i 2013. Resonate var et resultat av et ønske om å jobbe langsiktig med et fåtall kunder for skape større resultater for kundene våre.

Vi jobber i dag med tett kunder som Orkla, NorgesGruppen, Utdanningsdirektoratet, NIO, Aschehoug og Gyldendals tjeneste Fabel og Oslo Filharmonien, samt holder foredrag og workshops i inn- og utland.


Ingvid har jobbet med operativ og strategisk merkevarebygging i sosiale medier for mellomstore og store bedrifter siden 2009, og er en tydelig stemme i bransjen. Hun ble kåret til Årets Sosiale Medier Personlighet på Social Media Days (Norges største konferanse om sosiale medier), og har vært på shortlist til Årets beste foredragsholder i regi av ANFO. Sammen med kundene sine har hun også vunnet priser som Gull «Ny» i ANFO Effekt.

Ingvild er også ettertraktet jurymedlem. Hun har sittet i juryer som Gulltaggen, Medieprisen, ANFO Effekt, Social Media Awards, samt har siden 2016 vært jurymedlem kåringen av Norges beste nettbutikk.

Uten et godt nettverk av gode bransjekolleger; som programmerere, designere, utviklere, medierådgivere, pr rådgivere, tekstforfattere, kommunikatører, reklamefolk og community managere som kan bidra med det de er gode på, ville ikke Resonate eksistert.


Om Resonate i mediaHverdagen i Resonate, vist på Instagramkontoen @resonate.no