Kunder

Vi i Resonate holder foredrag og workshops i mange ulike sammenhenger, men bistår også med løpende rådgivning for en mindre gruppe selskaper vi arbeider langsiktig med.

Fantastiske Statskog ble vår første kunde. Norges største eiendomsforvalter utfordrer oss med sin fremoverlente holdning til å kommunisere forvaltning av norsk skog og natur.

Finans har vært et av våre hovedområder fra start av. Jeg jobbet tidligere mye med Nordea. Og Olav er i dag en fast del av det innovative miljøet Sosial Kommunikasjon i DNB Kommunikasjon.

Retail og den såkalte FMCG-bransjen har fått opp godt tempo på digital kommunikasjon med sine sluttkunder, og vi står på for både mat på alle fat og sminke til en penere hverdag med aktører som Byporten, Grilstad, Norgesgruppen, Tine og Orkla.

Offentlige forvaltningsorganer sakker heller ikke akterut i utviklingen. Vi jobber blant annet med Miljødirektoratet, og ulike departementer. Det er også fantastisk gøy å reise rundt og lage halleluja-stemning til sosial kommunikasjon sammen med Den Norske Kirke.

Innenfor eiendom bygger jeg stein på stein innen sosiale media med blant annet boligutbyggeren JM Norge.

Foredrag

Vi er veldig glade i å dele kunnskap og erfaringer, og vi trives stort når vi reiser land og strand rundt for å holde foredrag og workshops i mange sammenhenger.

Du treffer oss i løpet av høsten 2017 på blant annet Mediekonferansen, Vekstkonferansen, Kollektivkonferansen, Kjøpesenterkonferansen, Bilkonferansen og “8 minutes of digital marketing” for INMA.

Her er noen av foredragene vi har holdt den siste tiden:

Teknologiskiftet er her, hva gjør vi nå? Høstseminaret 2017 Kommunikasjonsforeningen
Digital kommunikasjon 2018; hva, hvorfor og hvordan – LINK konferansen, Alta 2017
Hvordan ny teknologi endrer måten vi kommuniserer på – Tine Kommunikasjon 2017
Den menneskelige faktoren i digital kommunikasjon – Lyse 2017
Hva betyr teknologiskiftet for bedriftskommunikasjon? Kommunikasjonsforeningen, Heldagskurs våren 2017
Teknologi forandrer alt, nok en gang #fml – SocialMediaDays 2017

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.