Verdens kanskje minste og mest spesialiserte digitale kommunikasjonbyrå.

Kontakt


Vil du slå av en prat om sosiale medier og digital kommunikasjon? Da er det bare å ta kontakt.

Du kan sende meg en mail ved å bruke dette skjemaet – eller ingvild (@) resonate.no

  Ditt navn (må fylles inn)

  Din e-postadresse (må fylles inn)

  Emnefelt

  Din melding

  Foretrekker du telefonisk kontakt? Ring 90791597
  Sende mail? ingvild alfakrøll resonate.no
  Sende brev i posten? Kolstadgata 24, 0653 Oslo 
  Kontor? Hjemmekontor inntil videre

  Pressefoto

  Trenger bilde til pressesaker? Pick and choose:

  Kort om oss

  (til foredrag, presentasjoner etc. Skriv gjerne om dersom dere ønsker det):

  Ingvild Moen
  Ingvild er en av de mest suksessrike og viktigste stemmene vi har i Norge innen sosial kommunikasjon, og jobber til daglig med kunder som Orkla, Utdanningsdirektoratet og Norgesgruppen.

  Ingvild er seriegründer. Hun startet Resonate i 2013, og har jobbet profesjonelt med sosiale medier og digitale kanaler siden 2009.

  Ingvild er den perfekte blandingen av strateg og praktiker. Med bakgrunn som lærer, og med en stor interesse for sosiale medier og digital kommunikasjon, har hun blitt en suksess som foredragsholder, strategisk rådgiver, og innholdsleverandør i alle sosiale kanaler.

  Olav Mellingsæter
  Olav har jobbet med kommunikasjon siden 2005, og er spesielt opptatt av teknologi, strategi og salience.

  Han jobbet utenlands med internasjonale strategier i KPMG, hjalp P&G i gang med taktisk innholdsproduksjon lenge før content var blitt et bransjebegrep, bistod CNN i nasjonal krisetid, og har utviklet kunder som DNB, Skiforbundet og Oslo Filharmonien på sosial og strategisk kommunikasjon. Det har gitt flere priser (sist i 2021). 

  Med bakgrunn som jurist og forretningsutvikler, stiller Olav i en egen liga av strategiske kommunikasjonsutviklere.

  Hilde Moen
  Hilde startet sin karriere i butikk. Der møtte hun folk ansikt til ansikt, og ble en mester på å snakke med folk for å selge. Det er en virkelighetsorientering som kommer godt med når man jobber operativt med digital kommunikasjon. Hun står med begge beina godt planta når hun skal engasjerer folk for å skape relasjoner, få synlighet og selge noe. Hilde er særlig opptatt av hvordan dialog i sosiale medier bidrar til økt merkevarekjennskap og -kunnskap. 

  Hilde har vunnet pris som en av Norges beste Instagrammere (2019). Hun er grundig, målrettet og operativ. Hun vet nøyaktig hva man må gjøre for å oppnå målene kundene våre setter seg.