Verdens kanskje minste og mest spesialiserte digitale kommunikasjonbyrå

Arbeider


Til daglig jobber vi strategisk og operativt med med utvalgte merkevarer, bedrifter og organisasjoner som Orkla, NorgesGruppen, Utdanningsdirektoratet, NIO, Aschehoug og Gyldendals tjeneste Fabel og Oslo Filharmonien. 

Vi holder foredrag og workshops i inn- og utland, fra Alta i nord til Auckland på andre siden av kloden. Det være seg for små grupper i mindre fora til flere tusen mennesker i store saler. 


Resonate har eksistert siden 2013, og vi har erfaring fra de fleste bransjer. Alle kundene våre har til felles at de er særlig opptatt av reell forbrukerpåvirkning, samfunnsansvar, samt skape verdier for sine eiere.

Vi jobber både strategisk og operativt fordi vi mener at det ikke holder å kun gi et råd – vi må også kunne gjennomføre og sørge for at rådene våre fungerer.

Alt vi kan, skal vi lære bort. Det er nye ting å lære i morgen. Hvis vi ikke kan levere, skal vi anbefale andre. Det er faget som leder veien, det er faget vi brenner for. 

Som Norges (og kanskje verdens) minste digitale kommunikasjonsbyrå, jobber vi dedikert med få kunder om gangen.Vi tilbyr:

For faste, langsiktige kunder

Strategi, rådgiving og gjennomføring av digitale kommunikasjon og sosiale media.

Vi jobber hovedsakelig langsiktig med kundene våre, men tar også tidvis på oss kortere oppdrag og kampanjer.

Foredrag og workshops

Alt vi kan, skal vi lære bort. Derfor holder vi foredrag og workshops. 

Vi samarbeider med ledende fagmiljøer i inn- og utland, og jobber tett med de største sosiale media-kanalene som Meta, TikTok, LinkedIn og Snap for å kunne levere foredrag og workshops i verdensklasse.


Verdensledende merkevarer jobber med oss for å skape effektiv markedsføring som engasjerer, kutter kostnader og gir økt salg.