Verdens kanskje minste og mest spesialiserte digitale kommunikasjonbyrå.

Arbeider


Til daglig jobber vi med kunder som NorgesGruppen, Orkla, Fabel, NIO og Utdanningsdirektoratet, i tillegg til å holde utvalgte kurs, foredrag og workshops i inn og utland.

Resonate har eksistert siden 2013, og vi har erfaring fra de fleste bransjer. Alle kundene våre har til felles at de er særlig opptatt av reell forbrukerpåvirkning, samfunnsansvar og bærekraft.

Vi jobber både strategisk og operativt fordi vi mener at det ikke holder å kun gi et råd – vi må også kunne gjennomføre og sørge for at rådene våre fungerer. Alt vi kan, skal vi lære bort. Det er nye ting å lære i morgen. Hvis vi ikke kan levere, skal vi anbefale andre. Det er faget som leder veien, det er faget vi brenner for. 

Som Norges (og kanskje verdens) minste digitale kommunikasjonsbyrå, jobber vi dedikert med få kunder om gangen. Når tiden er knapp, må man prioritere. Vi er fullbooket til våren 2024.

Ta gjerne kontakt om du vil ta en prat.

  Ditt navn (må fylles inn)

  Din e-postadresse (må fylles inn)

  Emnefelt

  Din melding


  Vi tilbyr:

  Strategi, rådgiving og gjennomføring av digitale kommunikasjonsaktiviteter og sosiale medier

  Om du trenger råd, strategi og/eller gjennomføring, har du kommet til rett sted.

  Vi jobber hovedsakelig langsiktig med kundene våre, men tar tidvis også på oss spennende kampanjer og mer kortsiktige oppdrag.

  Vi jobber både strategisk og operativt fordi vi mener at det ikke holder å kun gi et råd – vi må også kunne gjennomføre og sørge for at rådene våre fungerer.

  Utvalgte foredrag, kurs og workshops innen digital kommunikasjon og sosiale medier

  Alt vi kan, skal vi lære bort. Derfor holder vi utvalgte workshops, kurs og foredrag.

  Vi holder kun skreddersydde foredrag, kurs og workshops, så innholdet er 100% tilpasset din bedrift, prosjekt eller organisasjon og behovene deres.

  Siden vi også jobber både operativt og strategisk, og samarbeider direkte med de største sosiale plattformene som Snap, Meta og TikTok, har vi alltid oppdaterte råd og tips på lager.