Foredrag

Vi er veldig glade i å dele kunnskap og erfaringer, og vi trives stort når vi reiser land og strand rundt for å holde foredrag og workshops i mange sammenhenger.

Du treffer oss i løpet av høsten 2017 på blant annet Mediekonferansen, Vekstkonferansen, Kollektivkonferansen, Kjøpesenterkonferansen, Bilkonferansen og “8 minutes of digital marketing” for INMA.

Her er noen av foredragene vi har holdt den siste tiden:

Teknologiskiftet er her, hva gjør vi nå? Høstseminaret 2017 Kommunikasjonsforeningen (Les mer på kommunikasjon.no og Instagram)
Digital kommunikasjon 2018; hva, hvorfor og hvordan – LINK konferansen, Alta 2017 (Les mer på linkkonferansen.no og Instagram)
Hvordan ny teknologi endrer måten vi kommuniserer på – Tine Kommunikasjon 2017
Den menneskelige faktoren i digital kommunikasjon – Lyse 2017 (Instagram)
Hva betyr teknologiskiftet for bedriftskommunikasjon? Kommunikasjonsforeningen, Heldagskurs våren 2017
Teknologi forandrer alt, nok en gang #fml – SocialMediaDays 2017 (Youtube og Instagram)
Hvordan kommuniserer verden i morgen – Namsos næringsforening 2016 (Instagram)
Teknologi og markedsføring , Markedsføringsforeningen i Stavanger 2017 (mffs.no og Instagram)
Digital disrupsjon, hva betyr det egentlig? Bergen Markedssymposium, Markedsføringsforeningen i Bergen 2017 (kminsaas.com, Facebook og Instagram)
Teknologien som forandrer alt, Trondheim markedsforening 2017 (Instagram)

Trenger du inspirerende foredrag om trender og retninger, eller konkrete strategiske innspill om bruk av sosiale media og digital sosial kommunikasjon i en ny teknologihverdag, er det bare å ta kontakt på ingvild@resonate.no, eller 90791597.

Vi bidrar på både de ledende møteplassene for markeds og pr-kommunikasjon, og hos større virksomheter som står overfor konkrete veivalg.

Juryarbeid

Vi har vært så heldige å få sitte i noen juryer, blant annet: