Vi holder to type kurs og workshops: En til en-kurs som er skreddersydd den enkelte bedrift, og felleskurs som er skreddersydd til små grupper.

Fordelen med en til en-kurs, er at du får nøyaktig det du trenger. Fordelen med felleskurs, er at vi deler deltageravgiften på flere, sånn at det blir rimeligere å delta. Hvis du har spørsmål eller kommentarer, ikke nøl med å ta kontakt på 90791597, eller ingvild@resonate.no

KURS VINTEREN 2017

Hva betyr teknologiskiftet for bedriftskommunikasjon?

På dette kurset lærer du om hvordan det teknologiske skiftet setter nye premisser for hvordan virksomheter kommuniserer. Hvilken betydning dette har for ekstern og internkommunikasjon. Kurset ser også nærmere på hvordan teknologiskiftet kan forandre måten kommunikasjon blir organisert på.

Dato
Kurset er et heldagskurs og går 28. november 2017 i Oslo. Det er i samarbeid med Kommunikasjonsforeningen. Se mer informasjon om kurset her: Hva betyr teknologiskiftet for bedriftskommunikasjon.

 

Slik utnytter du algoritmer i kommunikasjon

Algoritmene har for alvor inntatt kommunikasjonsfaget. De setter premissene for kommunikasjon i dag. Tradisjonelt har kommunikasjonssjefen påvirket journalister og folk rundt seg. Nå har hun eller han fått langt kraftigere verktøy som er billigere, når lenger ut og er mer effektivt å utnytte.

Dette lærer du
Kurset viser deg hvor du finner, og hvordan du praktisk kan utnytte, algoritmer i bedriftskommunikasjon. Kurset viser hvordan du kan tilrettelegge dine egne algoritmer, og lage ulike kommunikasjonsstrategier basert på dem. I tillegg får du gjennomgang av helt konkrete metoder for utnyttelse av algoritmer.

Kurset gir også overordnet forståelse av algoritmenes rolle i digitalisering av både bedrifter generelt og kommunikasjonsfaget. Man får et godt utgangspunkt til å forstå endringene som nå skjer, og hvordan man kan implementere det strategisk.

Kurset er intensivt og inneholder foredrag og praktiske oppgaver. Det går over 4 timer, med kun korte pauser. 

Målgruppe
Folk som jobber med kommunikasjon og markedsføring for bedrifter og offentlige organisasjoner.

Dato
Vi har ikke satt opp felleskurs enda for 2018. Kurset tilbys pt kun skreddersydd for enkeltbedrifter.

 

Skreddersydde foredrag om teknologi og kommunikasjon

Hvordan vil kunstig intelligens, automatisering og digitalisering påvirke hverdagen din framover? Vi står midt i den fjerde industrielle revolusjon, men vi har kanskje ikke helt forstått hvordan endringskravene som nå skyller inn over samfunnet, vil påvirke arbeidshverdagen for oss som jobber med kommunikasjon framover. Vi skreddersyr foredrag for dere, med eksempler og konkrete forslag.

Foredraget har varighet fra 30 min til halvannen time.

Målgruppe
Folk som jobber med kommunikasjon og markedsføring for bedrifter og offentlige organisasjoner.

Dato
Vi har ikke satt opp felleskurs for 2018. Kurset tilbys pt kun skreddersydd for konferanser og enkeltbedrifter.