Verdens kanskje minste og mest spesialiserte digitale kommunikasjonbyrå.

#vinlotterinomade – vinlotteriansvarlig Moen


Jeg liker å tøyse med at Resonate består av én person, eller Moen-gruppen, som en av kundene mine kaller meg med glimt i øyet. Jeg liker glimt i øyet, og har derfor bestemt meg for å reise på månedlig utflukt med vinlotteriet mitt. Navnet #vinlotterinomade er forøvrig inspirert av Cecilie Thunem-Saanum som var Norges første kontornomade.

6. juni postet jeg på Facebook:

Jeg tar jobben som vinlotteriansvarlig veldig seriøst, men det kan jo bli litt ensomt å sitte med en blokk lodd og en vinflaske hver fredag…

Vurderer derfor å innføre «Månedens vinlotteribesøk», og ta med meg en vinflaske og en blokk lodd, og reise rundt til ulike bedrifter for å gjennomføre trekningen. Er det noen interesse for det, mon tro? Noen bedrifter i Oslo-området som melder seg frivillig til å være først ute?

Basert på responsen, var det ingen tvil om at jeg iallfall skal ha månedens vinlotteri i juni, og første bedrift ut er Opplysningskontoret for brød og korn. Jeg starter der fordi jeg kjenner OBK fra da jeg var lærer. I fjor fikk jeg være med OBK-gjengen på Sykle til jobben-aksjonen, og vi vant hele sulamitten, noe som endte med at vi syklet Rallarvegen sammen. Det blir derfor kombinert reunion og vinlotteri – og jeg får testet ut vinlotteriet på noen jeg kjenner godt. Deretter bærer vinruta videre til Madeleine i 23video.

Til høsten er med andre ord vinlotteriet åpent for å besøke andre bedrifter. Per i dag er eneste kriterie at dere holder til i Oslo-området og at dere er trivelige folk. Om dere ikke liker vin, kan vi også lodde ut for eksempel kremtopper, kaffe eller kanskje en bit sushi eller to.  Har du lyst på besøk av #vinlotterinomaden? Si ifra i kommentarfeltet, eller send en mail til  hei alfakrøll resonate.no. Du kan selvsagt også si ifra på et eller annet sosialt medie hvor du finner @ResonateNor, så finner vi en fredag som passer.

Det blir tross alt ikke mer moro enn man lager sjøl!

 

Vil du følge med og få oppdateringer fra Resonate? 
Facebook – Twitter – Instagram – Google+ – Nyhetsbrev

Eller del posten med andre:


2 kommentarer til “#vinlotterinomade – vinlotteriansvarlig Moen”

    • Det hadde vært veldig hyggelig, men jeg har dessverre ikke anledning denne fredagen da jeg er fast hos TV3 hver fredag. Men kommer gjerne innom en annen gang, hører mye bra om dere!