Verdens kanskje minste og mest spesialiserte digitale kommunikasjonbyrå.

Mine 7 favoritt WordPress-plugins


Jeg har lagd denne nettsiden selv. Jeg er veldig for å sette bort jobber til andre, som er grunnen til at designere jobber med logoen min og min kjære regnskapsfører Ove kommer til å få en blomst om ikke lenge, men fordi det finnes mange gode WordPress themes man kan ta utgangspunkt i, og at jeg har fiklet litt med WordPress tidligere, bestemte jeg meg i effektivitetens navn å sette opp min egen nettside. Det har gitt meg en del grå hår, men tok omtrent en dag med effektiv jobbing (da hadde jeg en del av innholdet fra før).

I tilfelle du er i samme situasjon, og skal sette opp en helt ny WordPress-side, trenger du plugins. Her er mine 7 favoritter:

1. Akismet. Om du ikke ønsker spam på nettsiden/bloggen din, er Akismet-plugin utrolig viktig. Denne er allerede på plass når du innstallerer WordPress, så alt du trenger å gjøre er å aktivere den.

2. Google XML Sitemaps. Jobber for at siden din skal være enklere å finne for søkemotorene, helt av seg selv.

3. Google Analytics for WordPress. Ikke jobb i blinde, da. Det er viktig å finne ut hvor trafikken til nettsiden din kommer fra, og hvordan folk bruker nettsiden din. Google Analytics er gratis, og med denne pluginen, kan hvem som helst klare å legge inn koden.

4. Instapress. Jeg liker ikke autoposter, men jeg liker å knytte sosiale plattformer til hverandre. Derfor har jeg Instagramfeed på både FB-sida og her på nettsida. Denne ble min favoritt etter litt leting.

5. WD Twitter Feed. Det finnes utallige Twitter-plugins, men jeg liker denne fordi tweets lastes i bakgrunnen uten at det påvirker hvor mye tid det tar å laste nettsiden. Det betyr at nettsiden lastes raskere, og i effektivitetens navn er det noe jeg liker.

6. Search Meter. Hva søker folk etter på din nettside? Det bør du vite, og med Search Meter får du en god oversikt over hva folk søker på inne på din nettside.

7. WordPress Backup to Dropbox. Jeg elsker jo Dropbox, og lagrer det meste i skyen. Med denne, får du backup av nettsiden din inne i Dropbox-kontoen. Backup er bra.

 

Har du noen andre plugin-favoritter flere bør vite om? 

 

Vil du følge med og få oppdateringer fra firmaet først? 
Facebook – Twitter – Instagram – Google+ – Nyhetsbrev

,