En enkel håndbok – Facebook ads

I forbindelse med et kurs jeg holdt om grunnleggende bruk av Facebook hos Markedsføringsforeningen i Oslo, ble det lagd en liten håndbok jeg gjerne deler med dere.

Dette er en veldig konkret lagt opp guide, hvor du ser steg for steg hvordan du setter opp annonser i Facebook Ad Manager. Målet er at håndboken skal gjøre det enklere for deg å sette opp Facebook Ads på egenhånd. Håndboka dekker ikke alle aspekter, men ser på de store linjene. Den ble produsert i april/mai 2016 og at eventuelle endringer i annonseverktøyet etter dette ikke er inkludert i guiden.

Deler av guiden er hentet fra Facebook Help Center, som til enhver tid er oppdatert.

 

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt om du lurer på noe, og du kan laste ned håndboken for Facebook ads her (høyreklikk -> Lagre fil/Lagre koblet fil).

 

Håper den faller i smak!

 

About ingvild

Som en av to ansatte i Resonate AS, er Ingvild Moen digital rådgiver, administrerende direktør og ansvarlig for vinlotteriet. Hun er brennende opptatt av sosiale medier og digital markedsføring, og har jobbet med det siden 2009. Skussmål kan du se på Linkedin.

Leave a Reply